Services

Boiler & Tank Services International verzorgt diverse diensten voor de door F&H Crone geleverde producten. Dit betreft onder meer ketel- en tankreparaties, het monteren van tanks en het verzorgen van supervisors voor de begeleiding van het bouwproces van de tanks. Ook het inmeten en monteren van rookgaskanalen en CO2 collectors valt hieronder.

Tank Montage

Voor het samenstellen en monteren van de opslagtanks heeft BTSI eigen montageteams. Ieder team heeft zijn eigen voorman/supervisor die het bouwproces begeleidt en aanstuurt. Elk team beschikt over een eigen gereedschapscontainer en vijzelset waarmee de tanks onafhankelijk van derden op locatie kunnen worden gebouwd. Ook is er voor ieder team een kraan beschikbaar, zodat onze klanten volledig worden ontzorgd en ons team zonder oponthoud in ‘no time’ de tank kan monteren.
De vijzelset met bordessysteem zorgt ervoor dat onze mensen op een goede en veilige manier het werk kunnen verrichten, want wij zien onze mensen als ons grootste kapitaal.

Als de afstand vanuit Moordrecht naar de bouwlocatie te groot is en het niet praktisch is om het montageteam met kranen en gereedschap naar de bouwplaats te laten rijden, kan het volledige montageteam ook per vliegtuig naar de bouwlocatie gaan. In dat geval zullen de gereedschappen al eerder verstuurd dienen te worden, of zal dit net als de kraan lokaal geregeld dienen te worden. Op deze manier is de bouw door een efficiënt en deskundig montageteam verzekerd.
Ook komt het voor dat er op projecten (meestal overzees) een bouwpakket geleverd wordt. Het kan zijn dat er dan lokaal lassers met de juiste ervaring beschikbaar zijn. Omdat een tank bouwen een specialisme is, wordt er veelal gekozen om via BTSI een supervisor in te huren. Hij begeleidt het bouwproces en bewaakt de voortgang zo goed mogelijk. Alle gereedschappen en kranen e.d. worden in dat geval lokaal door de opdrachtgever of eindgebruiker geregeld.

Meer informatie of een offerte op maat?

Company

Products

Stay connected